Klubnyheder

En lille status

30. april 2020, 14.02

Hermed en lille opdatering/status fra de bagvedliggende linjer.


Som I alle ved, havde klubben gode aktiviteter i kalenderen, da corona meldte sin ankomst. Aktiviteter der både havde bidraget til økonomi og fællesskab. Disse aktiviteter blev vi desværre nød til at udskyde og dermed kom der heller ikke de budgetterede penge i klubkassen.


Men så er det godt, vi har aktive og kreative medlemmer og sponsorer…!


På kort tid blev der etableret salg af håndsprit fra vores sponsorer RSN og Spar Nord Køge Bugt/Braunstein, som med aktive frivilliges kæmpe indsats og hjælp, nu har bidraget med hhv. 25.000 kr. og 12.000 kr.


Derudover satte vi gang i salg af ”Støt lokalt” t-shirts, som samlet bidrager med lidt over 5.000 kr.


Fællesskabet har ydermere taget en digital drejning, som i den grad kan ses på klubbens facebook sider. Også her har mange bidraget med online træning, quiz, konkurrencer og i det hele taget digitalt fællesskab. Faktum er at både Køge Håndbolds og Køge Håndbold Akademi´s facebook sider oplever en enorm rækkevidde pt., hvilket vi er både glade, men også meget stolte over.


Vi vil derfor gerne give Jer alle en syngende online high five 🤚 og et kæmpe tak for opbakningen indtil videre..!
Uden Jer – ingen klub… 🤩

En stor tak skal også lyde til vores trofaste sponsorer – husk at støtte dem, ved at handle lokalt!

Slutteligt gør vi opmærksom på, at det stadig er muligt at købe håndsprit og ”Støt lokalt” t-shirts. Hvis du har interesse for håndsprit, så skriv en messenger besked til os eller en kommentar nedenfor. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. For hver flaske håndsprit der bliver solgt, får klubben 30 kr.


Hvis du vil købe en eller flere af de unikke ”Støt lokalt” t-shirts med illustration af Anders Morgenthaler, så gå ind på dette link: https://worldoftshirts.dk/produkt/koege-haandbold/


Salg af t-shirts bliver gjort op slut april, så der er nogle dage at løbe på endnu – og klubben modtager 70 kr. pr. solgt t-shirt.


Hvis du hverken har behov for håndsprit eller t-shirts, er det også en mulighed at donere direkte til klubben på mobile pay: 31730 🙏 I den forbindelse skal også lyde et kæmpe tak for donationer der kommer ind pt. via spiller/træner challenge - tak fordi I tænker på Jeres klub 🙂 


  • En klub, flere roller
  • Forening 2.0
  • Håndbold i balance
  • Du kan, hvad du vil

.. Pas på Jer selv og hinanden derude – vi ses forhåbentlig snart i hallen.