Lægetasker og rekvisitter
Klubbens vedtagelser i fht. rekvisitter og skabe

Arbejdsgange vedrørende rekvisitter og skabe/depoter i hallerne.

Bestyrelsen har besluttet at vi vil tilbyde en lægetaske med indhold til hvert hold i klubben.

Hvert år i september gøres status. Dvs alle træner/holdansvarlige bedes at melde tilbage til klubbens rekvisitansvarlige, hvor mange hold i regner med at tilmelde turneringen , og hvorvidt i allerede har en lægetaske, eller har brug for en.

Klubben vil stå for opfyldningen af lægetaskerne i september og januar. I den mellemliggende periode, står holdene selv for supplering til tasken. Dette gælder også harpiks, for de hold der der bruger det.

Klubben har indrettet et lille lager af tape, isposer og harpiks, i Køgehallen, således at man kan købe det til favorable priser, mod kontant betaling eller via MobilePay. Se vedhæftede prisliste.

Adgang til depotet har Sigbrit Molander, Robert Gertsen og Rikke Hansen. Vi er i Køgehallen hhv mandag, onsdag og fredag.

Vi arbejder også på at få fordelt skabene i Køgehallen, så alle årgange får et skab, der kan aflåses. Den tidligere fordeling af skabe har vist sig uhensigtsmæssig, da flere hold har omkodet låsen, uden at videregive koden til den nye årgang.

For at få styr på kodningen, vil undertegnede skrive alle koder op i fremtiden, og hjælpe med omkodning.

Omtildelingen af skabene vil foregå i september. I den mellemliggende periode, må i meget sende give jeres nuværende koder og skabs-betegnelse til undertegnede.

De hold, der træner i Rishøjhallen og Herfølgehallen har også mulighed for at få skabsplads, ved henvendelse til undertegnede.

Hvis i synes der mangler andre rekvisitter til træningen må i også skrive til undertegnede, der tager det med til prioriterings-møde i bestyrelsen.

Spilletøj og klubtøj bliver behandlet særskilt hvert år og det meldes ud, når der er afklaring.

Skriv gerne en mail en mail/sms hvis i er i tvivl om noget.

med venlig hilsen

Lars Sartow

Nuværende indhold i lægetaske efter supplering
L%c3%a6getaske

Indhold 2017 maj

4 ps is

1 varmecreme

1 tape

2 kuglepenne

1 compressionsbandage

1 vableplaster

1 saks

1 rulle hæfteplaster

4 kompresser


Køb af harpiks, tape og is i Køgehallen
Rekvisitsalg2018